Vikinger og sånt

Hilde tok bilde av meg med ny T-skjorte for et par uker siden.

Dette har med å gjøre at Hilde og Lasse ofte sitter og jubler eller kjefter på TV’en, (så jeg er ikke den eneste nei! 😆), mens de ser på noen som løper rundt på en grønn mark og kaster på en sånn OVAL ball. Jeg hadde en sånn da jeg var liten husker jeg, den var morsom, for den kunne sprette i alle slags retninger, hihi… 🏈 De på TV er like ivrige som jeg var etter å få tak i den ballen, og så krangler de litt om den og av og til sparker de den veldig langt. Og så har altså jeg fått T-skjorte som ligner på de klærne som noen av de som leker med ballen har på seg. Og så sier de “Go Vikes” og sånt.

Vel, det viktigste er vel at jeg i det minste kler lilla, når først Hilde begynner å kjøpe “supporter-klær” til meg..!? 😎😜 Men alt kler jo den smukke når jeg tenker meg om…

GO VIKES ...heter det visst... 😜
Share the joy

1 thought on “Vikinger og sånt”

Leave a Comment