Hilde om meg 🙂

Nicky er min andre hund, han er en Manchester Terrier, og han er født 13. juli 2003 (nei, det var ikke en fredag, men en søndag, hehe! :-)) Jeg hentet ham fra Drammen i september 2003.

Da min første hund, dobermannen Quinto døde, brukte jeg litt tid på å vurdere når jeg skulle ha en ny hund, og hvilken rase jeg skulle velge. Jeg ville ha en fysisk mindre krevende hund, siden jeg har fått leddgikt for noen år siden, og ikke alltid er i form til lange turer.

Etter hvert fikk jeg høre om Manchester Terrieren, og bestemte meg fort for den. Rasen er omtalt som en av rasene som ligger bak dobermannen, så da så 😉 MT’en tåler fint lange turer, men kan like gjerne ligge hele dagen og “sløve” i en god stol (eller under en dyne, hehe)

Nicky er verdens søteste lille gutt, og STORT SETT veldig veloppdragen ;-))
Han lærer fort, vi driver og trener litt med klikker. ☺

puppy
Er ikke dette den søteste valpen du har sett?! 😍
Nicky's oppdretter Mariann, og mamma Embla. (Nicky til venstre)
Dette bildet er tatt bare noen få dager etter at Nicky kom hjem.
Share the joy

Leave a Comment