Sommerminner

Lenge siden sist gitt!

I sommer har jeg vært på stranden og badet! Vi var på et fint sted som heter OddaneSand camping, der Hilde var hver sommer når hun var liten. Jeg var kjempeflink på bilturen sa Hilde, vi stoppet bare to ganger for at jeg skulle få tisse litt og få middagen min selvfølgelig! Heldigvis blir jeg ikke bilsyk, ellers hadde jeg vel ikke fåt spise på hele bilturen, og den var lang, over åtte timer! Når vi kom frem var det i alle fall godt å strekke på beina, og der var masse nye spennende lukter også!

Dagen etter var vi på tur på et sted som heter Mølen, der traff jeg en søt jente på veien, men hun skulle en annen vei, så jeg rakk bare å kjekke meg bittelitt før vi måtte videre. Vi kom ut på en slags strand, men det var ikke sand men store runde steiner der. Det var litt vrient å gå der, men det gikk greit, hehe. Senere den dagen fikk jeg være med på ute-pub i Nevlunghavn! Det var morro, der var TRE andre hunder der også, og vi måtte jo prate litt. Dessverre ble vi kanskje litt ivrige og høylydte alle sammen, så vi måtte klare oss med lange blikk og litt skuling under bordene, hrmmff.

Artig å grave litt på stranden!
Artig å grave litt på stranden!

Dagen etter fikk jeg være med på stranden. Jeg liker jo å vasse jeg, men jeg foretrekker egentlig å ha fast grunn under beina, så jeg går helst ikke for langt ut. Men denne gangen lokket Hilde med litt digg, og tror du ikke hun fikk lurt meg til å ta et par svømmetak?! Hun syns jo det var kjempestas selvfølgelig, hun er lett å underholde slik, men jeg syns det holdt med det, og insisterte på å heller legge meg og sole meg litt.

Og så var vi på besøk hos tante Trine og Geir på Nøtterøy, og jeg er sikker på at jeg luktet en katt, men jeg kunne ikke finne den noe sted. Merkelig ..

Jeg var minst like flink på hjemturen som på turen ned, må vel innrømme at jeg var bittelitt sliten etter masse nye opplevelser da… Men morro var det! 😄

Share the joy

2 thoughts on “Sommerminner”

  1. Ja, det var en fin sommer 🙂 Og der var nok en pusekatt i nærheten ja 😉 På Nøtterøy…. kremt… 😛

    Reply

Leave a Comment