Fått nye joggiser!

Sjekk disse da!

Hilde har kjøpt nye joggiser til meg! Jeg har hatt sko fra før faktisk, men jeg har ikke brukt dem så mye på vanlige turer. Men i år har det jo vært så mye snø som det ikke har vært på mange år syns jeg, og med snøen kommer saltet, det har jeg smertefullt fått erfare..! 😐 Det er ikke noe behagelig å gå på, det er sikkert! Og Hilde beklager seg jo sånn over det saltet, at man skulle tro det var HUN som måtte gå barbeint i det -huh. Ja, for jeg har måttet gå litt barbeint fordi de skoene jeg hadde var for små tror jeg. Så da fikk jeg gnagsår, og det er nesten like vondt som å gå barbeint på salt snø! Men nå skal det bli andre baller -eh- boller! De nye skoene er en størrelse større, og jeg fikk dem i går. Vi gikk en tur og prøvde dem, og Hilde så ganske fornøyd ut i alle fall. Men hun spurte meg om jeg var blitt litt skrullete, for jeg måtte jo teste skoene litt skikkelig, så jeg trakket opp i vegkanter og ut på jorder med litt ordentlig dyp snø og jumpet litt rundt i snøen. Skoene hang i alle fall på, men Hilde syns kanskje det var litt i overkant ivrig testing, og jeg fikk faktisk litt snø ned i skoene da, så kanskje jeg roer det litt neste gang. Eller kanskje ikke, vi får se, hehe 😉

Jaja, Hilde sier i alle fall at nå trenger vi ikke å tenke på hvor det er strødd salt eller ikke når vi skal på tur, og det er jo fint, for det kan bli litt kjedelig å BARE gå rundt og rundt Liavatnet når det er sånt føre..

Stilig med matchende boblejakke da.?!
Share the joy

3 thoughts on “Fått nye joggiser!”

Leave a Comment