Bilder fra jul

Hilde har endelig somlet seg til å overføre noen bilder fra mobilen sin til PC’en, så da kan jeg endelig vise hva jeg fikk til jul. Det har blitt en tradisjon hos oss at jeg får lov til å være førstemann (-hund) til å åpne presang. Jeg får lete etter min presang under juletreet, og alle må se på meg før de får finne sine presanger. Det er en fin tradisjon syns jeg! Jeg var og sjekket under treet litt tidligere på ettermiddagen, og jeg er sikker på at der var noe som luktet sjokolade, men da kom Hilde og tok en av presangene vekk og la den vekk så jeg ikke kunne ta den! 🙄 Og jeg som er blitt så flink til å sniffe meg frem til de rette presangene!

Jaja, jeg fikk jo presang til slutt da, her er noen bilder av meg når jeg åpner den 😀

Med sløyfen på snei 😉
Spennende!
NAM NAM et griseøre! 😃
Share the joy

Leave a Comment